Poštovane građanke i građani Grada Korčule!

Cup of coffee on saucer

Lajkajte našu facebook stranicu

facebook.com/vijesti.online

Ispred nas su još jedni izbori u kojima Vi odlučujete o sudbini Grada Korčule. Hrvatska stranka prava (HSP) uvijek istog imena izlazi na izbore kao i uvijek do sada POŠTENO,DOSLJEDNO I SAMOSTALNO.Imali smo poziv i mogućnost koaliranja sa drugim strankama, ali mi smo prepoznatljivi po tome da nismo na prodaju jer nam je najvažnije samopoštovanje. Projekt koji je pokrenula Hrvatska stranka prava "HSP-dom svih pravaša" je saživio u punom obliku.U vrlo kratkom periodu mobilizirali smo čitavu županiju i veliki broj istinskih pravaša se vratio u svoj dom jer je osjetio da je podrška HSP-u potrebnija sada više nego ikada.U našem programu na prvom mjestu je interes Hrvatske i svih hrvatskih građana,a oni koji rade protivno interesima Hrvatskog naroda sjede u vladi i debelo su plaćeni od strane Brisela i Washingtona.

U Korčuli smo pozvali svu pravašku braću da daju podršku HSP-u nažalost neki su odlučili ići u neprirodne pravaške koalicije i mislimo da će građani znati honorirati i prepoznati pravi HSP. Za razliku od Korčule pravaštvo se ujedinilo u čitavoj županiji i trenutno po zadnjim anketama ima oko 9% što jamči siguran prolaz minimalno 3 vijećnika u Županijskoj skupštini. U zadnjih par dana podršku županijskom HSP-u dao je Roman Ljeljak(istažitelj udbinih arhiva i komunističkih zločina),Željko Kulišić (Predsjednik domobranske udruge Hrvatske) i Zlatan Hasanbegović. Nositelj liste HSP-a za županiju i Grad Korčulu je Predsjednik HSP-a Dubrovačko-neretvanske županije Toni Šain.Više o programu HSP-a za županiju i Grad Korčulu možete poslušati na Radio Korčuli sutra u 9 30 kad gostuje Toni Šain i Predsjednik PodružniceHSP-a Korčula i dopredsjednik Gradskog vijeća Grada Korčule Vjenceslav Paić-Karega.

Reci što misliš!